Украинският президент приветства 10-ия пакет от санкции на ЕС срещу Русия

...
Украинският президент приветства 10-ия пакет от санкции на ЕС срещу Русия
Коментари Харесай

Зеленски приветства новия пакет санкции на ЕС срещу Русия

Украинският президент приветства 10-ия пакет от наказания на Европейски Съюз против Русия и го дефинира като мощен углавен инструмент, ориентиран против военната индустрия на страната агресор.

 
Ще продължат да се вкарват наказания, тъй че нищо да не остане от капацитета на съветската експанзия. В десетия пакет има нови санкционни стъпки против отбранителната промишленост и финансовия бранш на терористичната страна и против пропагандаторите, които удавиха съветското общество в неистини и се пробват да ги популяризират по целия свят. Но няма да съумеят.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

Най-новите наказания на Европейския съюз включват още 87 лица и 34 организации, които съгласно Зеленски са съдействали по един или различен метод за войната на Русия против Украйна. Сред тях е " Алфа банк ", считана за най-голямата частна финансова институция в Русия.

В листата попадат също заместник-министри, съветски държавни чиновници, хора, виновни за депортирането и насилственото осиновяване на украински деца, добавени са и още депутати от Съвета на федерацията на Русия.

 
Нашата резолюция, призната от Общото заседание на Организация на обединените нации, даде доста добър дипломатически подтик тази седмица. Резолюцията за мира и за териториалната целокупност на нашата страна и отбраната на интернационалното право против съветската експанзия. Същността на нашата формула за мир се трансформира в основа на съответни интернационалните политически и правни решения, които се поддържат от болшинството от света.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

Украинският президент още веднъж настоя за наказателни ограничения против нуклеарната промишленост на Русия. В Туитър той написа, че страната му чака съответни, " решителни стъпки " против съветската държавна корпорация " Росатом " и съветската нуклеарна промишленост като цяло. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР